AMASYA / MERKEZ - Direkli İlkokulu

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası; Öğretmen, personel, veli ve öğrencilerimizin katılımıyla kutlandı. Herkesin yerli malı kullanması tavsiye edildi.

Ekm

Okulumuz öğrencilerinin tamamı ile bahçede resim yaparak hem eğlendik hem de sonbaharı resmettik

Haz

Anasınıfı öğrencilerimiz; güzel havanın tadını dışarda resim yaparak çıkardılar. Hem güneşten D vitamini aldılar hem de resim yaparak eğlendiler.

Haz

Yaz mevsiminde ortaya çıkan kene ile ilgili yetkililerin getirdiği broşürleri okuyup çizgi filmleri izleyerek kene ile nasıl mücadele edeceğimizi öğrendik.

Haz

23 Nisan Ulusal egemenlik Ve Çocuk Bayramı tüm, öğrenci, veli ve öğretmenlerimizin katılımıyla çoşku içinde kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzun bahçe peyzaj çalışması kapsamında personel ve öğrencilerimizin faydalanabileceği oturma alanı yaptık. Yeşillendirmek için de çim ekimi yaptık... Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz.

Haz

Orman Bölge Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine hediye edilen çamları anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimizle birlikte toprak ile buluşturduk ve dikilen fidelerin can suyunu hep birlikte verdik. Emeği geçen tüm öğrenci ve personelimize teşekkür ederiz.

Haz

Kardeş okulu olduğumuz Orman Bölge Müdürlüğü okulumuz öğrencilerine hediyeler göndererek öğrencilerimizi mutlu ettiler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz...

Mrt

Kardeş okulu olduğumuz Amasya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve İris Sanat Tiyatrosu tarafından sergilenen Orman okulu adlı tiyatro gösterisi okulumuzda oynanmıştır. Etkinlik dolayısıyla Kardeş köy olarak; Orman Bölge Müdürlüğü çalışanı Uğur ÇETİN Bey başta olmak üzere tüm Orman Bölge Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ederiz.

Mrt

Ağız Ve Diş Sağlığı merkezinden gelen yetkililer; Okul Öncesi, 1. ve 2. sınıf öğrencilerimize florür uygulaması yaparak Tüm öğrencilerimize diş fırçası ve macunu hediye ettiler.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi şiirler ve etkinliklerle tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla kutlanmıştır.

Mrt

Okulumuzda tüm personel ve öğrencilerin katılımıyla Deprem Tatbikatı Ve Personel Tahliye Tatbikatı 02/03/2017 tarihinde sorunsuz ve başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.